Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Elke Maes beste nieuwelinge in Bottelare

Elke Maes-Merelbeke Foto Freddy Vlassenroot

Elke Maes (rechts op de foto naast koerswinnaar Lorenzo Vanderschueren) werd zaterdag 14 februari eerste bij de meisjes nieuwelingen tijdens de oefenkoersen in Bottelare. Hiervoor verschenen 45 rennertjes aan de start. Vijf van hen waren meisjes.
Elke Maes, een rasecht Merelbeeks talent, rijdt dit jaar voor Rijschool AH Gentse Velosport en presteert niet alleen goed in wegkoersen. Ook op de piste fietst ze zich geregeld in de kijker.

Elke Maes is 16 geworden op 2 februari. Ze is nu 2de jaar nieuweling. Het is nu haar 3de jaar dat ze gaat koersen en ze verwacht wel wat dit jaar. In 2008 heeft ze als 1ste jaars net niet gewonnen, maar toch mooie plaatsen behaald.
Elke studeert nu economie-wiskunde aan het Sint-Paulusinstituut in Gent.

Reacties

Laat een reactie achter


Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!