Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Evy fleurt regenachtige wandeldag van Victor op

  EvymetVictor    Duizenden bezoekers en deelnemers op de wandeldag van wandelclub Postiljon in Merelbeke; Licht druilerig regentje ook, maar dat kon de pret niet echt derven.

Evy Gruyaert kwam rond de middag haar nieuwste boek Start to walk voorstellen en poseerde daarvoor graag met minister Bert Anciaux en ook met de burgemeester van Merelbeke.

Victor Van De Vel (75) liet even zijn werk van tafelopruimer staan om tot bij Evy langs te gaan: 'Ik ben al 16 jaar lid van de wandelclub, vroeger wandelde ik twee keer in de week, en ook op zaterdag en zondag, telkens 10 tot 12 km. Maar na een hartoperatie kan dat niet meer. Maar 's avonds, fleurt Evy mijn dag weer op, als ze omroept. Daarom wou ik met haar op de foto. Evy en Katja Retsin, dat zijn mijn favorieten. Katja, daar heb ik al eens knie tegen knie mee gezeten. Op de trein!'

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!