Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Geen pardon voor OCMW-voorzitter

Regiobutton_gr_gemeenteraad

Wat doet een hechte meerderheid als haar schepen van Sociale Zaken en OCMW-voorzitter op de gemeenteraad afwezig blijft om een voor hem belangrijk punt te verdedigen?
Zo goed en zo kwaad als het gaat in zijn plaats de zaak verdedigen, zou u denken.
Niet in Merelbeke waar de aankoop van een webapplicatie voor de uitbouw van een digitaal sociaal huis onlangs op de gemeenteraadsagenda stond. De schepen/OCMW-voorzitter, Luc De Keukelaere (Open VLD), was er niet. Dus werd het punt gewoon afgevoerd.
Iedereen is het er over eens dat het sociale huis zo stilaan wat gestalte mag krijgen. Alles nog een maandje uitstellen, scheen echter niemand te deren.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!