Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Jeugdraad houdt feestje voor 25ste verjaardag

Affiche Project 2000-2009 (RGB) De jeugdraad viert komend weekend zijn 25ste verjaardag en laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan.
Op vrijdag 27 februari om 20 uur is er in de gemeentehallen een receptie met feestredes, de voorstelling van een heuse fuifwijzer en een optreden van The Home Cooking Band. Voorts kun je in een tentoonstelling bekijken wat de jeugdraad in de afgelopen 25 jaar allemaal uitspookte en realiseerde.
Zaterdag 28 februari laat men voor Project 2000 - dat trouwens zijn 10de verjaardag viert - dan het grote muzikaal geweld op jong en iets minder jong los met vanaf 20.30 uur de Skatchou Bottos and Tha Dancing Boots, de Brugse formatie Lemon (onder meer bekend van de titelsong uit Kinderen van Dewindt) en als topper de glamrockformatie A Brand. Die kent u ongetwijfeld van hun eerste hit Hammerhead en nummers als TIme, The Bubbles and Resolver die erop volgden. Zij garanderen u een stevige set waar niemand onberoerd bij blijft.
Deejay Tim mag daarna de danslustigen nog op een spetterende afterparty trakteren.
Kaartjes 10 euro zijn te koop in de Videodrome op de Gaversesteenweg, in het Gildenhuis van Melle Vogelhoek, in de VDK (naast de CM op de Hundelgemsesteenweg) en natuurlijk bij alle jeugdverenigingen.
Jovo-kaarthouders van de VDK betalen maar 7 euro.
Wie zijn entreegeld liever aan de kassa vereffent, moet 14 euro ophoesten.
Het is een kwestie van er nog snel bij te zijn want veel meer dan 900 aanwezigen kan de zaal niet echt aan.

Reacties

Mijn beste wensen voor 2010.Bedankt voor de mooie repertages en foto's.
Groetjes
Roger

 vansteenberge roger op 25 december 2009 om 17:38

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!