Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Politie heeft vier nieuwe combi's

Combi_5 Zonechef Yves Asselman kreeg gisteren van Oosterzeels burgemeester Johan Van Durme, voorzitter van het politiecollege Regio Rhode&Schelde, de sleutels overhandigd van vier gloednieuwe combi's van het type Volkswagen Transporter voor de interventiedienst.
Het zijn alle vier wagens met een turbodiesel motor, maar met een automatische versnellingsbak en een handbediende airco voor het comfort van de gebruikers. Of de vier interventievoertuigen ook gepantserd zijn, weten wij niet. Of ze, zoals een rist combi's van de federale politie, daartoe enkele steunbalken in de carrosserie moeten missen evenmin.
Bedoeling is alvast dat de wagens het toch makkelijk 180.000 km uithouden. Dan mogen ze echter liefst niet botsen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!