Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Valentijn brengt flamingo's naar Eurotuin

Flamingoplant Is uw geliefde uitgekeken op de rode rozen die u haar elk jaar schenkt met Valentijn? En weet u niet meteen hoe origineler uit de hoek te komen?
Dan moet u zeker dit weekend even passeren in Eurotuin aan de Fraterstraat. Daar zegt men het dit Valentijnweekend met flamingo's.
Dat gebeurt niet zomaar want flamingo's zijn een levensgroot voorbeeld van trouwe liefde. Als deze vogels een partner zoeken, dan is dat voor het leven. Om er een hecht gezinnetje mee op te bouwen.
De statige vogels kan men u in Eurotuin spijtig genoeg niet aanbieden. Die zijn ook het mooiste als je ze in het wild kunt bewonderen. Wat men er wel in grote aantallen te koop aanbiedt, zijn fraaie rode flamingoplanten. Je vindt die zowel in een pot als los, als snijbloemen.
Wedden dat u dit jaar scoort bij haar? U mag ons uw ervaringen gerust melden.
En... je zou toch voor minder even bij Eurotuin langs lopen. Zo'n kans mag u niet laten liggen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!