Home  Regio  nevele  nevele blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Nevele?
Laat het weten aan:
Olivier
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De gerestaureerde mariagrot in Vosselare

In Vosserlare werd de mariagrot gerenoveerd. Carlos De Winne bezorgde ons deze mooie foto.

Hpim81161jpggr

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e55211c08d8833 Listed below are links to weblogs that reference De gerestaureerde mariagrot in Vosselare:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Nevele Blogt  • Olivier Scheir blogt over Nevele.

    Olivier Scheir (°1978) is kunsthistoricus van opleiding. Hij verzamelt maniakaal alles wat met Louis Paul Boon zou kunnen te maken hebben. Voort leest hij alles wat los en vast zit, in het bijzonder Buysse, Minne en Bukowski maar ook Aspe en Celine. In de wagen zijn Led Zeppelin, Bob Dylan en Pink Floyd zijn favoriete reisgezellen. Sinds hij enkele jaren geleden besefte dat hij Cédric Van Branteghem nooit zal kunnen kloppen op de 400m hing hij zijn atletiekschoenen aan de haak en geniet sindsdien geregeld van een goed glas bier of een rokerige whisky.

Zoeken

Nieuws uit nevele

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!