Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Oostendenaars in het buitenland (2)

Het eerste Oostends antwoord uit het buitenland is binnengekomen.

Ondergetekende verschoot zich deze morgen een bult toen hij plots de naam Kenneth Broux las tussen zijn mails. Kenneth speelde tien jaar geleden in mijn basketbalploeg bij Koekelare. Reden genoeg om eens in het basketarchief te zoeken, met dit als resultaat (sorry Kenneth!):

Dscf0244_5

Kenneth trok eind jaren negentig om professionele redenen naar Londen, maar hij bezoekt zijn familie en vrienden in België nog maandelijks. Hij blijft op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio via deze website. De rest vertelt Kenneth zelf:

-

,,Ik werk als economist bij de Britse bank Lloyds TSB. Ik analyseer en geef commentaar op de economische actualiteit in de G10 (de Euro-zone, US, UK en andere economische grootheden), inclusief over de wisselkoersen, de rentevoeten en, de beurzen. Ik doe hier ook regelmatig interviews op business TV-kanalen Cnbc en Bloomberg. Om 6u50 Belgische tijd kan je me bijvoorbeeld zien op Cnbc. Meer referenties naar vorige commentaren vind je op http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=kenneth+broux&meta=''.

Een Belgische economische bv op de Londense televisie, zo lijkt het. Hou ons op de hoogte!

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!