Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Heeft Idool-jury finaleplaats Andrei gestolen?

Oostendenaar Andrei is er niet in geslaagd om de finale van Idool 2007 te bereiken. De fans van afvaller Andrei reageren woedend op de jury die 'Dean en Esther' zouden voorgetrokken hebben. 'Ze deden een oproep om een jongen en een meisje in de finale te hebben, en staken hun voorkeur om op Dean en Esther te stemmen niet weg', klinkt het.

Vindt u dat Andrei een finaleplaats verdiende en geboycot werd door de Idool-jury? Laat hier uw mening achter...

... en geniet nog een laatste maal van de klassieke stem van de Wit-Russische Oostendenaar. Er wacht hem wellicht een mooie toekomst in de muziekwereld!

Reacties

Wij willen graag reageren,er is inderdaad verschillende keren gezegt geweest,en laten doorschemeren van op Dean en Esther te stemmen,nochtans al wie goed geluisterd heeft van in het begin,zal als hij eerlijk is wel moeten bekennen dat andrei de beste stem heeft en ZEKER in de finale moest zitten.
Andrei finale plaats of niet voor ons heb jij gewonnen hoor,en zijn we zker dat je een platen contract zal krijgen.

Vanwege een medeleerling van de muziekschool in Oostende.
Groetjes Katia hostyn.Dhenneau Nadine(mijn ma)

katia op 21 mei 2007 om 11:22

Een klassiek geschoolde idool? De jury of de platenfirma zag het misschien inderdaad liever niet gebeuren. Feit is dat Andrei een grote indruk gemaakt heeft en dat is wat telt, want...wie spreekt of kent nog de vorige winnaars. Dus Andrei, zeker blijven zingen.

Nanzy op 21 mei 2007 om 12:08

Het is en blijft de kijker die beslist, en het grootste deel van de sms'ers had reeds vooraf zijn mening en zijn de 'vaste klanten' van de andere 2 finalisten. De jury heeft volgens mij geen impact meer op het stemgedrag van het publiek.

Niettegenstaande : dikke proficiat van andrei en er zal hem waarschijnlijk een mooie toekomst in de muziekwereld te wachten staan.

op 21 mei 2007 om 13:24

Andrei,voor mij was je de finalist van in het begin,doe zo voort jongen ,je bent zeker een tweede Helmut Lotti !!!je bent duizend keer beter dan de rest.

nicole op 22 mei 2007 om 10:06

Tuurlijk was / is Andrei de beste van de bende ...of het een zegen is of niet dat hij er nu al uit ligt zal de toekomst uitwijzen . Maar hoe dan ook is hem een langere carierre beschoren ..De jury doe hem al of niet heeft geboycot zal daar niks aan veranderen !
Popidolen komen en gaan als de vliegen ; Dean zal er wellicht enkel een paar jaar of zelfs maar enkele maanden van kunnen genieten.Die gaat ten onder in zijn poolparty dagdromen samen met zijn middelmatige stem van 11 in een dozijn .
Andrei zal , mist steun van zijn fans en een push in de rug van een cd maatschappij gelanceerd zijn voor hetleven- Zijn genre ( waar die ook voor kiest !! )kan niet iedereen zomaar aan . Daar is puur talent en een gouden stem voor nodig !

Colonel Parker op 22 mei 2007 om 19:46

Oké Andrei kan goed zingen. Maar het is de kijker die beslist wie er naar de finale gaat, en dan nog ook al had de juri een voorkeur voor dean en esther.
En je denkt toch niet omdat Andrei niet in de finale zit dat hij geen platencontract zal krijgen bij een andere platenfirma hé. Vanaf dat hij niet meer onder contract staat bij VTM heeft hij een platencontract je zal wel zien.

kennyjenny op 23 mei 2007 om 12:06

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!