Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Podcast: Russische Roulette (aflevering 7)

Hoofd7 In samenwerking met de Blogletter van de stad Oostende brengen we iedere week een aflevering van Russische Roulette, een misdaadverhaal dat zich afspeelt in Oostende. J-Man en Webman brengen ons wekelijks via podcast de mysterieuze en vreemde gebeurtenissen waarmee inspecteur Vanhulle te maken krijgt.

Vandaag aflevering 6:

De auto reed snel door de verlaten straten; gespannen keek Shila door de druppels op het raampje naar buiten. Haar afspraakje met Vanhulle, om na al die maanden opnieuw wat verloren tijd in te halen, was uitgemond in een nachtmerrie. Hij was veranderd. Vroeger kon Jasper ook best driftig zijn, maar zo razend als deze avond had ze hem nog nooit meegemaakt. Met een rilling probeerde ze de gebeurtenissen van zich af te zetten, maar de waanzinnige blik in Vanhulles ogen bleef als een spookbeeld op haar netvlies gebrand staan. Onwillekeurig dwaalden haar gedachten af naar wat er eerder deze avond was gebeurd...

Wie alle afleveringen van Russische Roulette nog eens wil beluisteren kan dit bij de specials over Oostende.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!