Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Reageer: de nieuwe treinregeling

Dsc_0049Bij de ombudsdienst van de NMBS waren maandag al 650 klachten binnengekomen over de nieuwe dienstregeling van de treinen. Bij de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB) nog eens ruim 350. Dat zijn er meer dan dubbel zoveel als vorig jaar.

Het nieuwe spoorboekje ergerde al veel treinreizigers. Wij zijn benieuwd of ook Oostendenaars last ondervinden van de nieuwe treinregeling. Reageer hier…

Reacties

Sinds de nieuwe treinregeling vertrekt de trein naar Brussel vier minuten vroeger. Tot op vandaag ben ik telkens 15 minuten later toegekomen in Brussel-Centraal.
Etienne (Schouppe)!! Kom terug, alles is vergeten en vergeven!

 Leo op 12 december 2007 om 10:44

vroeger was het beter. Als je nu met de bussen van oudenburg naar station gaat mis je telkens de trein net of je moet 25 minuten te vroeg zijn.

bjorn op 12 december 2007 om 11:51

Ik kan alleen maar en ja, spijtig genoeg, beamen wat Leo zegt.

Bovendien wordt het trein aanbod om naar huis te sporen enkel maar schraler: tenzij je bijna 2 uur op de trein wil vertoeven op het traject Brussel-Oostende, heb je maar 1 rechtstreekse trein maar tussen 16u00 en 17u00. Ik kan hem wel niet meer halen, want ze vervroegen alles....

 Ludo op 13 december 2007 om 08:54

Meer dan een week na het begin van "de nieuwe uurregeling", ben ik nog geen enkele dag op tijd in Brussel-Centraal toegekomen. Er is altijd minimum 10 minuten vertraging. En NOOIT een uitleg. Ik pendel al jaren tussen Oostende en Brussel, en mijn indruk is dat de laatste maanden de ergste van ooit waren wat betreft de stipheid van de treinen (en ik zeg niets over de rest!).

 Marie op 17 december 2007 om 11:02

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!