Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
CARTOON: Barcam over de kerstverlichting

Jong VLD betreurde vorige week dat bijna een maand na Kerstdag en Nieuwjaar de stad Oostende zich nog steeds in kerstsfeer bevindt. De partij vond het jammer dat de kerstverlichting nog niet verwijderd werd en sprak over energieverspilling. Het verhaal inspireerde onze cartoonist Barcam:

Kerst

Reacties

ik vind het niet erg dat die verlichting er nog hangt. Het is niet echt kerstgebonden omdat het gewone lampjes zijn.

bjorn op 30 januari 2008 om 09:11

Ten tijde van klimaatproblemen en energiebezuiniging vind ik het niet kunnen dat een stad daar zo mee om gaat. Moeten zij tenslotte niet een beetje het voorbeeld tonen. Zij slokken immers sowieso al veel energie. Dit zo ten eerste een grote besparing zijn voor hen, wat de budgetten ten goede kunnen komen en wat ze dan andere meer nuttige zaken mee kunnen besteden.
Anderzijds spaart men het milieu!
Men moet zijn verantwoordelijkheden eens beginnen nemen in de samenleving.

 Jason op 31 januari 2008 om 17:10

Als stad de bevolking met de vinger wijzen om het energieverbruik te laten dalen en dan zelf tot eind januari de kerstlichten laten branden. Dat ze geen personeel hebben om het op tijd te verwijderen, tot daar aan toe maar ze moeten ze dan wel niet meer laten branden. De stad moet het voorbeeld tonen!

 Sofie op 31 januari 2008 om 23:31

Een opmerking maken dat de kerstverlichting niet weggenomen wordt met slecht weer is dat zinnig? Maar als ze nog branden kan ik de opmerker wel gelijk geven.

 René op 5 februari 2008 om 10:07

Eindelijk was het vandaag dan zover...de kerstverlichting in de Alfons Pieterslaan werd deze morgen verwijderd,hebben ze de werken dan maar uitgevoerd op een zaterdag,ligt de personeelskost dan lager misschien?? Eveneens vind ik het niet kunnen met de hedendaagse problematiek rond hoge energiekosten dat deze nu pas verwijderd zijn. Wie zal dat betalen?

 fleur op 9 februari 2008 om 17:50

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!