Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
TAZ geeft tickets weg voor Het Zesde Metaal

Hzm_hoesTAZ (Theater Aan Zee) stelt donderdagavond om 20.30 uur het debuutalbum van Het Zesde Metaal voor in Club Terminus in de linkervleugel van het stationsgebouw. Wannes Cappelle, de fromtman van Het Zesde Metaal, won in 2005 de TAZ Jong Muziekprijs. Wannes kreeg toen van TAZ een tournee door Vlaanderen aangeboden en een budget om te investeren in zijn werk. Vandaag is TAZ dan ook tevreden dat de jonge muzikant geen eendagsvlieg is.

De muzikanten van Het Zesde Metaal zijn: Wannes Cappelle (zang, piano, gitaar), Joris Caluwaerts (rhodes, piano), Liesa Van der Aa (viool, backing vocals), Yannick Peeters (contrabas) en Bert Huysentruyt (drums, trompet).

De plaat werd geproduced door Peter Vermeersch (Flat Earth Society, dEUS, ...) en zal verkrijgbaar zijn vanaf 11 april (en na het concert).

Wij geven 5 duotickets weg voor de voorstelling van de debuutalbum van Het Zesde Metaal. Mailen naar oostende@nieuwsblad.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!