Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
U2 te zien in Oostende!

Foto1_2Of toch zo goed als... In Kinepolis Oostende kan je momenteel U2 3D gaan bekijken, een concertfilm van de Ierse groep opgenomen in 3D. De film werd begin 2006 ingeblikt tijdens een van de slotconcerten op Zuid-Amerikaanse bodem van de 'Vertigo Tour'.

-

Woensdagavond ging U2 3D in première. Wij waren erbij: languit in de bioscoopzetels, popcorn rechts, cola links, 3D-bril op,… en genieten geblazen. De concertfilm is indrukwekkend: Vertigo, Beautifull Day, One, Where The Streets Have No Name, New Year’s Day, Sunday Bloody Sunday, With Or Without YouAlle klassiekers passeren de revue.

-

De 3D-ervaring bezorgt je kippenvelmomenten. Tal van camera's katapulteren je op scene, achter de coulissen en tussen het dolenthousiaste Zuid-Amerikaanse publiek. Je voelt echt letterlijk de energie die band en publiek met elkaar uitwisselen. Hoogtepunt? Bono die de hand reikt naar de bioscoopbezoeker: magisch! Een aanrader.

-

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!