Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Stad heeft oor naar noodkreet Fietseling

De noodkreet van de werkgroep Fietseling rond de gevaarlijke situatie voor zwakke weggebruikers op de Northlaan ter hoogte van de werken aan de L. Van Tieghemlaan is niet in dovemansoren terecht gekomen.

De stad Oostende zorgde dinsdagmorgen voor een oplossing. De volledige rechterstrook werd beveiligd en er werd signalisatie aangebracht om automobilisten te waarschuwen voor de versmalde rijweg.

P1130337

P1130329 

P1130341P1130346   

Reacties

Niet de eerste keer dat dit gebeurt op die plaats! Zowat een jaar geleden wou ik PV laten opmaken (na foto's te hebben gemaakt) voor precies dezelfde gevaarlijke situatie, maar de politie weigerde. Naar individuele burgers wordt niet geluisterd. Dergelijke toestanden komen vaak voor vrees ik, zeer gevaarlijk voor kinderen! Ik ben benieuwd of de politie nu structureel dergelijke situaties in de gaten zal houden of dat de fietseling permanent waakhond zal moeten spelen en trachten in de pers te komen? Het lijkt wel of men de betonboeren "niet te veel in weg" wil leggen?

 Jacques op 9 juni 2008 om 22:39

Laat een reactie achter


Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!