Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Albert I-promenade wordt (even) parking voor oldtimers

Nieuwe_afbeelding_3 Na de ‘culinaire kersthappening’ tijdens de Kerstperiode pakt handelaarsbond ‘Queen of the Proms’ ook in de zomer uit met een evenement. Op zondag 20 juli zullen tussen de Gaanderijen en het Kursaal van 15.30 tot 17 uur oldtimers opgesteld staan.

De oldtimers nemen deel aan de jaarlijkse Kustrit van de Torhoutse Oldtimerclub. De Kustrit start in Slype en gaat langs rustige wegern tot in Nieuwpoort en het Casino in Middelkerke waar een receptie plaatsvindt. Rond de middag vertrekt de karavaan naar Ettelgem voor het middagmaal waarna de oldtimers halt houden op de zeedijk van Oostende.

Reacties

Wij zullen er proberen te zijn, Leuk.

 roy op 19 juli 2008 om 01:14

Tevens een gelegenheid om eens te genieten van de prachtige beplanting langs de promenade.

 broux op 19 juli 2008 om 12:46

Doet mijn een plezier tehoren dat er nog leven zit in die handelaarsbond.want via via heb ik vernomen dat er momenteel "0" leden zijn. Niet tegenstaande ik in het evenementen boekje uitgegeven door toerisme oostende reeds sprake is van "culinaire kersthappening"die zou plaatsgrijpen op 13-14 december 2008.Wie weet meer?kan altijd contact opnemen met mij 0478 622045.Hoop van harte dat ze terug een ruggesteun(finacieel) krijgen van het stadsbestuur van Oostende.zoals komiteé van de konterdam die ondanks politieke advertenties toch een kleine 25000 euro kon binnenslepen wat voor de handelaarsbond"queen of proms" niet het geval was.

 snuf snuf op 19 juli 2008 om 13:04

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!