Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Vlaams Belang deelt ontbijtpakketten uit op 11 juli

11juli_actie_1_3 Vrijdagmorgen voerde Vlaams Belang actie aan Petit Paris. Ze deelden ontbijpakketjes uit aan de vroege vogels die op 11 juli moesten werken.  "Met deze actie wil het Vlaams Belang nogmaals de aandacht vestigen op het feit dat 11 juli, de Vlaams Nationale feestdag, nog steeds geen wettelijke feestdag is. Hoewel verschillende politici al meermaals aankondigden dat 11 juli een betaalde feestdag zou worden, is dat voor vele Vlamingen nog steeds niet het geval", zei volksvertegenwoordiger Christiaan Verougstraete die blijkbaar ook vroeg uit de veren was.

Reacties

Zouden de ontbijtpakketjes alleen voor de bange blanke man geweest zijn, of ook voor de - volgens het belang door Oostende overspoelde- illegalen ?

sonja op 13 juli 2008 om 21:00

Heeft Sonja nog nooit gehoord hoe het Oostendse OCMW het aantal steuntrekkers verminderd? Het heel eenvoudig : aan de asielzoekers bieden ze een plaats aan in hun diensten of hetzij aan de gemeente (reinigingsdiensten en kinderopvang)Ze maken de mensen wijs om 18 maand te werken en dan kunnen ze levenslangs gaan doppen!!!!
Zo verdijnen ze als steuntrekker maar komen terecht op onze kosten. Wij die LEVENSLANG reeds allerhande belastingen en bijdragen hebben betaald worden afgescheept met een klein pensioentje (€ 880:MAAND) Foei sonja doe je ogen eens wijd open en zie wat er rond je gebeurd.
Zijt U nog nooit uw portefeuille gestolen geweest door een asielzoeker? Ik wel, de dader is opgepakt maar om mijn geld terug te krijgen moet ik een deurwaarder aanstellen!!!

 ENSOR op 17 juli 2008 om 10:29

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!