Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: tickets voor 'Maxximum' van StuBru en La Nuit Events

Maxweb La Nuit Events, FFWDevents en Studio Brussel presenteren op zaterdag 19 juli ‘Maxximum’ in het Kursaal van Oostende. Maxximum is een nieuw concept gelinkt aan het radioprogramma De Maxx op Studio Brussel. De Maxx wekt al jaren in het weekend de partymood op bij jongeren op de radio, en zaterdag komt het programma en de muziek voor het eerst naar de mensen toe.

-

Het Kursaal in Oostende heeft de eer de allereerste Maxximum-party in ons land te mogen ontvangen. DJ’s van dienst zijn Nadiem Shah, Bobby Ewing en Hermanos Inglesos. La Nuit Events staat in voor de organisatie van Maxximum. De party maakt deel uit van Summer of Love '08, het partyconcept van La Nuit Events dat de hele zomer loopt aan de kust.

-

Wij geven tien duotickets weg voor 'Maxximum'. Wie erbij wil zijn stuurt een mail naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp 'Wedstrijd Maxx' en de reden waarom jij wil winnen...

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!