Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
OPROEP: tips over gestolen boot gezocht

Een speedboot die op 17 mei werd gestolen aan een hangar in de J. Plateaustraat is mogelijk opgemerkt in Luxemburg. Eigenaar Nicolas Delahaye hoopt nieuwe tips te krijgen om de boot alsnog terug te vinden.

-

De zwarte speedboot ‘Beluga’ van het merk Bayliner Capri werd op zondagavond 17 mei gestolen aan een hangar van Nicolas’ vaders bedrijf Mister Clean in de J. Plateaustraat. Op camerabeelden van omliggende bedrijven is te zien hoe een zwarte jeep het bedrijventerrein rond 23.15 uur op reed en vijf minuten later vertrok met de aanhangwagen waarop de boot stond. In de zoektocht naar de gestolen boot kreeg Nicolas vorige week een bruikbare tip. Op de autosnelweg A6 in Luxemburg richting België, ter hoogte van Strassen/Capellen werd de zwarte jeep met de boot mogelijk opgemerkt. Mogelijk staat de boot in een hangar ergens in België en gaan de daders er mee varen over de grens. Mensen die aanwijzingen hebben kunnen mailen naar nicolas.delahaye@skynet.be.

-

GEGEVENS:

- merk: BAYLINER CAPRI, glanzend zwart gezet, met wakeboardtoren van het merk 'monster tower'

en grijs dekzeil.

- naam: BELUGA - NSYC OOSTENDE. 

- interieur: nieuwe bekleding grijs/wit, half afgewerkt (passagierszetel ontbreekt alsook bekleding passagierszijde en deurtjes naar voorzijde waar een opslagruimte is). Tapijt is grijs, stuur en dashboard zwart.

- motor: Mercruiser 6V, 2.4l  175pk volledig in het rood gezet

Dsc06820Dsc06821   

Dsc06523_2Dsc06527Dsc06531

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!