Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: 10x2 tickets voor Twins After Summer Party

N23449580558_3416De Twins Beach Party, jaarlijks de grootste zomerfuif op het strand aan de Vlaamse kust, gaat nu zaterdag 30 augustus door aan de Twins Club in Bredene. Normaal gezien ging de party deze zomer door op 9 augustus, maar door de slechte weersomstandigheden moest de organisatie het evenement uitstellen. De zomerfuif werd daarom omgedoopt tot Twins After Summer Party.

Dj’s van dienst zijn: Turntable Dubbers, Ya’Mo, Black Frank en Key. De Twins After Summer Party sluit het partyconcept ‘Summer of Love’ van La Nuit Events af. De verschillende evenementen brachten deze zomer meer dan tienduizend jongeren uit heel Vlaanderen op de been in Oostende.

Tickets aan de deur kosten 8 euro voor 23 uur, nadien betaalt men 12 euro. De tickets die gekocht werden voor 9 augustus blijven geldig. Wie kans wil maken op de 10 duotickets wie we weggeven, stuurt een mail naar oostende@nieuwsblad.be. De winnaars worden per mail verwittigd.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!