Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Eerste spellenbeurs van 'The Brassman' in zaal Ten Stuyver

Brassmanlogo20042Spellenclub ‘The Brassman’ organiseert op zaterdag 11 oktober een eerste spellenbeurs in zaal Ten Stuyver (Stuiverstraat 357). Organisatoren Jurgen Vandepitte, Sean Van den Bril, Jan Decuyper, Dries Goutsmit en Christof Simons willen met de beurs het brede publiek laten kennismaken met de gezellige en uitgebreide wereld van ontspanning.

‘The Brassman’ bestaat 15 jaar en is een uit de hand gelopen hobby van het vijftal. Sinds 2001 kunnen alle spellenliefhebbers wekelijks terecht op vrijdagavond in de Nieuwlandzaal (Nieuwlandstraat 76) voor een spellenavond. The Brassman telt zo’n 70 leden, maar iedereen is telkens welkom. Vandaag wordt van 10 tot 18 uur voor het eerst een spellenbeurs georganiseerd.

Momenteel worden er jaarlijks een twaalftal speciale activiteiten verzorgd, gaande van toernooien van ‘magic the gathering’, een internationaal bloodbowltoernooi (american football als bordspel), warhammer 40 (strategisch bordspel met miniaturen), de jaarlijkse bbq, het bezoek van de sint, manillenkaarting en het oudejaarsfeest. Op zaterdag 11 oktober organiseert de ‘brassman’ een eerste spellenbeurs. Sinds de komst van de eerste bordspellen is de spellenwereld enorm geëvolueerd. Er is een enorme waaier aan keuze van spellen bijgekomen, voor elk wat wils, is het nu strategisch, tactisch of puur ontspannend. Deze beurs is een volgende stap om het brede publiek te laten kennismaken met de gezellige en uitgebreide wereld van ontspanning’, zegt Jurgen Vandepitte.

Zes exposanten zullen de hele dag demonstraties gegeven waar vrij kan aan deelgenomen worden. Hierbij ook de primeur van het nieuwe spel van het jaar ‘Cuba’, uitgegeven door ‘The Game Master’. Voor wie op zoek is naar eindejaarsideeën is er de ‘Black Border’, ‘Oberonn’, ‘Fair Play’ en ‘spellenwinkel.be’ om deskundig advies te geven en een uitgebreid pallet aan speciale beursprijzen aan te bieden. Er wordt ook steun verleend aan de belangenloze vereniging ‘Rock against Child abuse’ die de stilte pogen te doorbreken rond de problematiek van exploitatie van minderjarigen. Meer info op: www.thebrassman.org.

2_2

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!