Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Kursaal leidt managers op in acht uren

119806706936mba_1_dag_2Het Kursaal in Oostende brengt op 25 november opnieuw het seminarie 'MBA in één dag' naar de evenementenzaal. De Nederlandse managementtrainer Ben Tiggelaar neemt acht meter managementboeken door en brengt op acht uur tijd een overzicht van de belangrijkste ideeën van de grootste managementdenkers ooit. 

Op 25 november zijn Gabriel Fehervari, CEO van Alfacam, Filip Dierckx, CEO van Fortis, Stan Miller, CEO van KPN Mobile, en professor Robert Kaplan van de Harvard Business School de gastsprekers.

Het Kursaal zal volgende maand de 2.000ste manager van privé- of overheidsbedrijf ontvangen die al deelgenomen heeft aan het seminarie van Tiggelaar. Vorig jaar waren er bij de eerste editie 1.300 betalende inschrijvingen. Alle deelnemers ontvangen een iPod Nano waarop de opnames van de managementdenkers zullen kunnen gedownload worden.


Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!