Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Thomas Cook Beach House: nieuwkomer op de kerstmarkt

De kerstmarkt in Oostende zal tot 4 januari wekelijks een grote kindervriend ontvangen. Kabouter Plop maakt iedere woensdagnamiddag van 14 tot 18 uur zijn opwachting in het Thomas Cook Beach House waar hij alle kinderen zal entertainen.

-

Het Thomas Cook Beach House is nieuw op de kerstmarkt en het tweede horecaproject, na de Q-Beach House deze zomer, van TV Pakri van Oostendenaars Kris Schoeters en Pascal De Gryse.

-

Het interieur bestaat uit twee delen. Wie even genoeg heeft van de koude buiten kan aan de ene kant wegdromen op beelden en folders over tropische landen. De andere kant is gereserveerd voor de winter- en kerstliefhebbers met info over sneeuwbestemmingen én met zich op de ijzige schaatspiste.

-

In het Beach House pakt brouwerij Corsendonk onder meer uit met een speciale shop met
'vloeibare' eindejaarsgeschenken en organiseren de toeristische diensten van Valle D'Aoste in Italië, Curaçoa, Turkije en Griekenland speciale weekends.

Dsc00721

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!