Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Wachten op de nieuwe skatebowl in de velodroom...

4863_3De in de zomer van 2006 aangekondigde skatebowl in de velodroom is nog niet voor morgen. De tweede aanbesteding voor de realisatie van het prestigieuze project – de skatebowl zou de grootste van de Benelux worden - bracht opnieuw geen geschikte kandidaat op. ‘De inschrijvingen voldeden niet aan de raming of werden te laat ingediend’, zegt burgemeester Jean Vandecasteele (SP.A). 4864_3 Het stadsbestuur lanceert nu voor de derde maal een oproep. ‘De administratie maakt zich sterk dat de toewijzing nog dit jaar kan gebeuren. Het nieuwe skatepark werd opgenomen in de begroting van 2008 voor 850.000 euro. Laat ons hopen dat driemaal scheepsrecht is’, aldus burgemeester Jean Vandecasteele.

In afwachting van de renovatie van de velodroom, die straks voor een derde zal ingenomen worden door de skatebowl, moeten de skatende jongeren het vandaag nog steeds doen met de huidige accommodatie in de velodroom…

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!