Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: 10x2 tickets voor DISCOLUX in het Kursaal

DiscoluxposterHet Kursaal in Oostende wordt op zaterdag 29 november voor het eerst omgetoverd tot een echte discotempel. La Nuit Events, bekend van tal van parties en evenementen in Oostende, lanceert dan een nieuw concept: DISCOLUX (www.discolux.be). Back to the roots van de Disco muziek in een uniek decor!

De organisatie wil in de toekomst het evenement laten uitgroeien tot een jaarlijkse klassieker.

Dresscode is niet verplicht, maar de afro kapsels en kleurrijke kledij kunnen niet ontbreken in het met discobollen gevulde Kursaal!

DJ Phill, vaste DJ van de Antwerpse NOXX, is zaterdag - naast Filip (ex-Le Dôme) en Stewie (Music Man) - de topdj van dienst.

Tickets kosten 10 euro in voorverkoop (Brooklyn, Bilboard Oostende, Box Office Kursaal). Aan de deur betaalt men 15 euro.

Wij geven 10 duotickets weg voor Discolux. Wil je erbij zijn? Stuur een mail naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp ‘disco’ en de reden waarom je tickets wil winnen. De winnaars worden per mail verwittigd.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!