Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: 10x2 tickets voor NYE2009 in het Kursaal

Nye2009 De erehal van het Kursaal wordt op oudejaarsavond opnieuw omgetoverd tot fuifzaal om de overgang van oud naar nieuw te vieren. De traditionele 'Sylvester Night' werd in een nieuw kleedje gestoken en omgedoopt tot 'NYE2009'.

De organisatie van NYE2009 is in handen van La Nuit Events die met de oudejaarsparty een stapje verder gaat met onder meer een VIP-podium, verschillende lounge-corners, een speciale licht- en vuurwerkshow en topdj's als Di Maro (Carré), Stewie (Music Man) en de Oostendse dj B-Kay (PIMP). Tickets in voorverkoop kosten 20 euro en zijn te verkrijgen in alle Brooklyn-filialen, Billboard Oostende en Box Office Kursaal Oostende. Een VIP-package is enkel te verkrijgen aan de Box Office Kursaal Oostende en omvat 2 VIP-tickets, een fles champagne, gratis vestiaire en toiletbezoek en tal van extra's voor 99 euro (voor 2 personen).

Wij geven tien duotickets weg voor NYE2009. Wie erbij wil zijn op oudejaarsavond stuurt een mail naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp 'NYE' en de reden waarom u het Kursaal uitkiest om het nieuwe jaar in te feesten.  De winnaars worden in de loop van woensdag 31 december per mail verwittigd!

Reacties

om mijn dochter een toffe verrassing te geven

 verslycken stefanie op 31 december 2008 om 09:15

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!