Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: 10x2 tickets voor 'PIMP' in het Kursaal

Pimp3La Nuit Events organiseert morgen zaterdag 20 december voor de derde keer de succesvolle PIMP-party in het Kursaal van Oostende.

PIMP is een Mash-Up party concept, van R&B tot Housy beats en Electro grooves. Headliner van de avond is de Antwerpse dj Mystique, vaste dj in de Noxx club. Les Mecs Eclectics, gekend van de Gentse Culture Club en de lokale helden B-Kay & Onda vullen de line-up aan en zorgen voor de nodige beats.

Voorverkoop tickets zijn te verkrijgen in alle Brooklyn filialen, Billboard Oostende en Box Office Kursaal Oostende aan 8 euro. Deuren gaan open om 22u. Van ieder verkocht ticket gaat een euro naar Music For Life.

Via deze blog kan je tickets winnen. Wil je kans maken op een van de 10 duotickets, mail dan naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp ‘Pimp’ en de reden waarom je erbij wil zijn. De winnaars worden in de loop van zaterdag bekend gemaakt. 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!