Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
VERENIGING IN DE KIJKER: de Algemene Raskatten Vereniging

Image003

Image001

De Algemene Raskatten Vereniging (ARV) vzw organiseert op zondag 18 januari haar internationale raskattententoonstelling in ‘Duin en Zee’ in de Fortstraat in Oostende.

Het ARV heeft als doel het beschermen en beter leren kennen en waarderen van de kat, het bevorderen van de op verantwoorde wijze fokken en houden van katten en het vormen van een vriendschapsband tussen de liefhebbers van katten onderling.

Door het geven van voorlichting en advies, het uitgeven van een driemaandelijks tijdschrift, het bijhouden van een stamboek en het samenwerken met verenigingen in binnen - en buitenland die een soortgelijk doel nastreven, hoopt het ARV bij te dragen tot een beter begrip van onze geliefde huisdieren.

Op 18 januari worden er 500 katten uit de Benelux, Duitsland en Frankrijk verwacht in Oostende. De raskatten zullen om diverse kampioenstitels strijden en de huiskatten zullen gekeurd worden op verzorging en karakter. Er zijn ook stands met katten- en huisdierenbenodigdheden en  kunstenaars aanwezig die de kat op een andere manier tevoorschijn toveren.

De tentoonstelling is open voor het publiek van 9 tot 17.30 uur. De toegangsprijs voor de kattenshow bedraagt 5 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 6 jaar is de show gratis.

Img_4611Img_4613Img_4669

Img_4687Img_4794   

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!