Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Win tickets voor ‘Trash’ in vernieuwde Hangaar I

Trash Evenementenorganisatie La Nuit Events en de Oostendse jeugddienst slaan op zaterdag 31 januari de handen in elkaar voor de organisatie van het nieuwe elektroconcept Trash. La Nuit Events verlaat voor de gelegenheid haar vaste stek in het Kursaal en organiseert Trash in de vernieuwde Hangaar 1.

De zaal heeft een heuse opknapbeurt gekregen en is opnieuw beschikbaar voor Oostendse verenigingen. De uitbating van de fuifzaal is sinds januari 2009 in handen van de jeugddienst.

De dj’s van dienst zijn Starski & Tonic (Studio Brussel, The Subs), John & Jack, the F***ing Vitses en een verrassende set van dj Yomo Electro.

Tickets in voorverkoop kosten acht euro en zijn te verkrijgen in Brooklyn & Billboard Oostende. Wie tickets wil winnen stuurt een mail naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp ‘Trash’ en de reden waarom u erbij wil zijn. De winnaars worden per mail verwittigd

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!