Home  Regio  oostende  oostende blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oostende?
Laat het weten aan:
Dominique Jauquet
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN: 10x2 tickets voor '3 Years La Nuit'

WWPMG0822 La Nuit Events viert zaterdag de derde verjaardag van ‘La Nuit’ in het Kursaal. Het partyconcept is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste housefeest aan de kust en in de regio.

Kevin Beirens en Jan ‘Ya’mo’ Mortelmans van La Nuit Events  zetten gisteren hun succesconcept ‘La Nuit’ letterlijk en figuurlijk in de etalage.  La Nuit Events, bekend van diverse parties als La Nuit, Pimp, Discolux, Defected in the House en NYE, viert zaterdag de derde verjaardag van hun allereerste project. WWPMG0821 ‘La Nuit is een houseconcept dat ontstond in 2006 en zo'n drie keer per jaar wordt georganiseerd in het Kursaal van Oostende’, zeggen Kevin en Jan.

Met Dimitri From Paris (FR), Karizma (USA), DJ Gregory (FR), Mr. V (USA), Simon Dunmore (UK), Copyright(UK), JT Donaldson (USA) en Dennis Ferrer (USA) mocht La Nuit Events al verschillende internationale dj’s ontvangen. Zaterdag is dat niet anders. ‘DJ Spen is de centrale gast op het verjaardagsfeest. Hij staat bekend om met zijn soulvolle house energie mee te geven die de hele zaal doet ontploffen. Verder zullen ookYa’mo, Benji, Soulspinnas en Jensen aan de draaitafels staan’, aldus nog Kevin en Jan. Tickets kosten 10 euro en zijn enkel aan de deur te verkrijgen. Wie voor 75 euro kleren koop in de Brooklyn krijgt een gratis toegangskaart.

 

Wij geven op deze blog 10 duotickets weg voor '3 Years La Nuit'! Wie erbij wil zijn stuurt een mail naar oostende@nieuwsblad.be met als onderwerp 'La Nuit' en de reden waarom u erbij wil zijn. De winnaars worden ten laatste zaterdagnamiddag verwittigd per mail.

 

Om in de krant te komen moet men soms iets over hebben. Getuige daarvan dit filmpje...

 

Reacties

hahaha
da muzieksje :-)

 Kevin op 18 februari 2009 om 17:04

idd da muzieksje,
you 2 superfreaks!

 Isabel op 18 februari 2009 om 17:53

For the love of house !

 Olivier op 19 februari 2009 om 17:29

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Oostende blogt

  • Dominique Jauquet blogt over Oostende.

    Dominique Jauquet, sinds oktober 2005 journalist bij Het Nieuwsblad. Gaat door het leven met de zee in het vizier, muziek in de oren, en een basketbal in de hand.

Zoeken

Nieuws uit oostende

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!