Home  Regio  oudenaarde  oudenaarde blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Oudenaarde?
Laat het weten aan:
Paul Darragas
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kinderboekdebuut 'BOOS' meteen in de prijzen

Sarah Sarah Verroken studeerde met haar eindwerk en kinderboek 'BOOS' aan het Sint-Lucas in Brussel af. Pennevruchten die niet onopgemerkt bleven want zij won meteen de internationale prijs voor illustratie van de stad Hasselt, goed voor een bedrag van 7.500 euro en een contract. Het kinderboek ligt momenteel in de boekhandel.

Sarah Verroken, die afkomstig is van Oudenaarde, verblijft momenteel in Wellington in Nieuw-Zeeland.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e54ef85a068833 Listed below are links to weblogs that reference Kinderboekdebuut 'BOOS' meteen in de prijzen:

Reacties

Laat een reactie achter


Oudenaarde blogt

  • Paul Darragas blogt over Oudenaarde.

    Paul is beroepsjournalist, geboren en getogen in Oudenaarde. Altijd te vinden voor een fietstochtje, een rockconcert en een Bourgondische dis. Allergisch voor drukke winkelstraten en opscheppers.

Zoeken

Nieuws uit oudenaarde

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!