Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

BK voor het Actiecomité tegen asbeststort

Nina_027 Nina_031Het actiecomité tegen de komst van een asbeststort in Louise-Marie grijpt het BK Wielrennen aan om zijn ongenoegen nog eens duidelijk te maken. Op een huizenrij in de Zandstraat werd een gigantisch spandoek aangebracht met de slogan 'Geen asbeststort in Ronse'. Een beetje cameraman die vanuit de heli de voorsprong van een kopgroepje op het peloton in beeld wil brengen, zal de strategisch aangebrachte spandoek niet kunnen missen.

Ondertussen vergaderen de ploegbazen met de koersdirectie op het stadhuis ...

Reacties

zeer geslaagd!

Anne-Marie op 30 juni 2007 om 19:16


wij kregen meerdere felicitaties,aan het adres van het actiekomité!

josiane op 3 juli 2007 om 15:59

Geen asbest in Louise-Marie.

Christine op 5 juli 2007 om 12:43

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!