Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

BK voor straatververs: 'over naar Frasnes'

008Drie dagen voor het BK zijn de eerste straatververs gesignaleerd. Op Chapelle Planchon kalkten ze de namen van Peter Van Petegem en Tom Boonen op het asfalt en dwingen daardoor al meteen een uitzondering op het Bijzonder Nood en Interventieplan af.

'Slogans verven op de weg mag niet', weet woordvoerder Robert Hoebeke van Ronse Koerst. 'In het interventieplan dat door de hulpdiensten werd opgesteld, staat genoteerd hoe moet opgetreden worden indien de politie toch vaststelt dat de straat beklad werd. De brandweer van Ronse wordt dan verwittigd en die gaat ter plekke om de tekst te verwijderen. Het probleem is dat de ververs over de taalgrens zijn getrokken, waardoor de politie van Ronse niet meer bevoegd is. Wellicht zullen zij hun collega's van Frasnes verwittigen. Of die de tekst zullen laten verwijderen, weet ik echter niet.'

Reacties

So what--bij het laatste wereldkampioenschap stond er ook van alles, o.a. de 'vlinder' van een van de sponsors

Boontjes op 28 juni 2007 om 22:47

Het hoort bij de koers-> zie (om maar iets te zeggen) l'Alpe d'Huez

Boontjes op 28 juni 2007 om 22:49

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!