Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bruul4Seniors: er kan nog volk bij

Bruul4seniors_006Het ligt deze keer nochtans niet aan het weer maar de Grote Markt (en dus niet de Bruul) is niet bepaald volgelopen voor Luc Caals en het eerste deel van Bruul4Seniors. 'Maar er is een uitleg. Mocht je alle mensen die op de terrassen zitten naar het middenplein verplaatsen, dan zou er wellicht even veel volk zijn als vorig jaar', aldus stedelijk ceremoniemeester Eric Vanderhauwaert.

Bruul4seniors_002_3Wie wel is opgedaagd kan genieten van een schitterend zonnetje en kreeg ook een gastoptreden van Gregory Heylens aan de zijde van zijn kersverse bruid Barbara. In de roes van zijn ja-woord gaf hij het publiek een vrije versie cadeau van de Tavi-hit O Ronse 'k zie oi gieren. Wellicht omdat de naam 'Bar-ba-ra' uit te veel lettergrepen bestond en hij de grenzen van de melodie nu al danig moest op de proef stellen.

Over 45 minuten is het de beurt aan Nicole en Hugo.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!