Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ook Squash Club Ronse op zucht van kampioenstitel

3diva_herenWe kunnen er niet meer naast kijken: de racketsporten doen het goed in Ronse. Na de titel van badmintonclub Wit-Wit is het waarschijnlijk dat de eerste ploeg van Squash Club Ronse de titel binnenhaalt in de derde Divisie Heren A van de VLaamse Squash Federatie.

Als 'The Loft-Van Cauwenberg' vanavond in Aalst een gelijkspel weet te versieren, is het mathematisch zeker van de titel en promoveert het voor het eerst in zijn bestaan naar tweede Divisie. Supporters kunnen dus in de loop van de dag best hun keel sparen en lichte maaltijden gebruiken om vanavond helemaal klaar te zijn voor de spannende wedstrijden.

Wouter Vandenabeele, Gregory Detandt, Bart Sadaune en Pascal Vandenhole kunnen alvast rekenen op hun trainer Arnaud Dedecker, die - zelf speler van De Schreef - de kant kiest voor zijn Ronsese pupillen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!