Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Chicks for charity doen de Fiertel

Chickscharity_3De Fiertel is voor Carmen Dupont, Anouck De Bourdeaud'huy , Katia De Clercq en Birgit Wolfs de ideale voorbereiding voor de Oxfam Trailwalker op 30 en 31 augustus. Dat is 100 km wandelen in dertig uur tijd en in de aanloop proberen 1.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
Wie hen wat dat laatste betreft een duw in de rug wil geven, kan surfen naar deze website.

Meer dan 25 jaar geleden ging de eerste Oxfam Trailwalker van start in Hongkong. Ondertussen zijn er jaarlijks succesvolle edities in Australië, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Tijdens het laatste weekend van augustus in 2008 vindt deze teamuitdaging voor het eerst plaats in België in het prachtige natuurgebied van de Hoge Venen, met start en aankomst te Eupen. Naast de sportieve voorbereiding voor deze unieke wandeltocht van 100 km, engageert elk team zich om minstens 1.500 euro in te zamelen voor projecten van Oxfam-Solidariteit.   

Reacties

yclapfbs eghpl irjoyesfh cxmwdugly hqgx lzjaqefb bvxopci

pcjnz ilbq op 18 februari 2009 om 16:05

lsgtunp tveopzd


dooney burke outlet store op 9 maart 2009 om 14:51

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!