Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Guillaume Devos in Fame

GuillaumeGuillaume Devos zal vanaf 28 juni te zien zijn in de Vlaamse versie van de dansmusical Fame. Vandaag kreeg hij op de persconferentoie in de Stadsschouwburg Antwerpen een instudeerpakket overhandigd met het script, de liedjes, de cd en dvd van de Nederlandse voorstelling.
Fame is de musicalklassieker over de groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf de audities tot aan het eindexamen. Ze dromen van een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. Maar dromen najagen loopt niet van een leien dakje! Een voorstelling boordevol zang, dans, emotie en passie, gebasseerd op de gelijknamige film en tv-serie!

Ronsenaar en Familie-acteur Guillaume Devos werd vooral bekend als zilveren medaille-winnaar van Steracteur Sterartiest op Eén. Bij Music Hall stond hij al eerder op de planken in het ensemble van Dracula, en als alternate van Aron Wade voor de titelrol van Amadeus.

Fame is van 27 juni tem 13 juli te zien in de Stadsschouwburg Antwerpen, van 25 tem 27 juli in Kursaal Oostende en van 31 oktober tem 2 november in Capitole Gent.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!