Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Stadsbestuur trakteert Ninovestraat op ontbijt

Het stadsbestuur wil het einde van de werken aan de Ninovestraat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om de ellende van de voorbije weken wat te doen vergeten trakteert de stad de bewoners van de Ninovestraat, A. Demetstraat, Canfijnstraat, Annicqstraat, Ruyffelaerekoer op een gratis ontbijt. Burgemeester Dupont bakt de eitjes op verzoek op zaterdag 10 mei tussen 8.30 en 10 uur. De tafel zal gedekt staan in de Dopchiestraat.

Reacties


Eindelijk het zit erop,meer dan een jaar...
Hopelijk haalt het nu ook iets uit!

Een mooi gebaar van wege t stad, jammer wij
kunnen er niet bij zijn, nap. annicq 20 moet werken.. ;)

 sonny op 2 mei 2008 om 20:36

Ik hoop dat de broodjes komen van de patisserie in de Ninovestraat, na al die tijd kunnen ze het waarschijnlijk wel gebruiken ...

 ronny op 4 mei 2008 om 16:04

En de broodjes, en kaas en hesp, kwamen effectief van de handelaars in de Ninovestraat...

glenn op 11 mei 2008 om 07:31

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!