Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Fotografeer het mooiste plekje van Ronse en WIN

WIN TICKETS VOOR SEA LIFE IN BLANKENBERGE

Fiertel20083jpgVorige zomer gingen we op Ronse Blogt op zoek naar het beste terras van Ronse. Dit jaar zijn we ambitieuzer! Tegen halfweg augustus willen we uitsluitsel over welk plekje van onze geliefde stad nu het allermooiste is. Ik weet het, het is een lastige opdracht. We gaan harten moeten breken en als we niet opletten vermoorden we hier ook nog een paar geliefden, maar het is voor de goede zaak. We proberen de Hermesstad altijd streng maar rechtvaardig te bejegenen en zijn niet van plan om daar een uitzondering op te maken omdat het nu per abuis grote vakantie is.

Door deel te nemen aan ons belangrijke onderzoek maak je bovendien kans op gratis tickets voor Sea Life in Blankenberge, de enige plek in België waar je onder water kan lopen zonder nat te worden. Ondertussen sta je oog in oog met alles wat in de oceanen leeft.

SealifeHoe gaan we te werk. In een eerste fase van ons onderzoek is het de bedoeling dat we de mooiste plekjes van deze stad inventariseren. Ga dus maar op stap met het fototoestel in aanslag en mail vervolgens een foto van je favoriete plekje(s) naar ronse@nieuwsblad.be. De 25 eerste inzenders krijgen in de week van 21 juli vier tickets voor Sealife in de brievenbus. Let wel, voeg bij elke foto een motivatie waarom het bewuste plekje een nominatie verdient. Alle foto’s en hun motivaties publiceren we hier op Ronse Blogt.

Fase twee is de voorronde van de verkiezing. Bedoeling is de lijst met nominaties te herleiden tot vijf finalisten.

In fase drie gaan we dan uiteindelijk op zoek naar hét mooiste plekje van de stad.

Zo tijd om in actie te schieten. Vergeet vooral niet om je naam, adres en telefoonnummer in je mail te vermelden zodat we je kunnen verwittigen als je tickets gewonnen hebt.

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!