Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kids veroveren de Grote Markt op Buitenspeeldag

Buitenspeeldag_004Deze namiddag ging bij Nickelodeon het beeld op zwart en werd het klein grut vriendelijk verzocht om buiten te gaan spelen. Vlaams minister van Jeugd Bert Anciaux vroeg de lokale besturen om creatieve spel- en sportactiviteiten te organiseren op de eerste Buitenspeeldag . Maar liefst 106 Vlaamse gemeenten - dat is meer dan één op drie – gingen op deze vraag in en trakteerden hun jongste inwoners op allerlei fijne activiteiten. In Ronse werd rendez-vous gegeven op de Grote Markt en de respons was indrukwekkend. Een ideale generale repetitie voor Bruul for Kids van volgende week vrijdag.

Buitenspeeldag_001 Buitenspeeldag_002 Buitenspeeldag_003 Buitenspeeldag_005 Buitenspeeldag_006 Buitenspeeldag_008 Buitenspeeldag_010

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!