Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Veiligheidscijfers van de maand april

April was volgens het politieverslag dat het stadsbestuur maandelijks verspreidt een eerder rustige maand. Er werden 1 auto, 2 bromfietsen en 5 fietsen gestolen. De politie noteerde 4 winkeldiefstallen, 3 diefstallen in onbewoonde gebouwen en 10 uit een voertuig. Er werden 11 valdalenstreken op roerende en 4 op onroerende goederen aangegeven. De politie moest 17 keer tussenkomen voor slagen.

Goed om weten is ook dat de politie 197 adreswijzigingen heeft moeten checken, de deurwaarder gedurende meer dan 30 uren heeft moeten assisteren en gedurende 9 uur het verkeer heeft geregeld. Er zijn die maand 130 bewijzen van goed zedelijk gedrag afgeleverd en er werden 2,6 gram cannabis in beslag genomen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!