Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zonnige groeten uit de tijd van toen (1)

We gaan deze zomer niet alleen op zoek naar de mooiste plekjes die onze stad vandaag rijk is, we lanceren ook een zoektocht naar de mooiste plekjes uit het verleden. Het enige verschil is dat u daar geen tickets voor Sea Life mee kunt winnen, alleen eeuwige roem en dankbaarheid.

De komende maanden zullen we deze weblog opdirken met  vergeelde postkaarten met schone zichten van hoe Ronse  er destijds uitzag. We hebben zelf een flinke voorraad aangelegd, maar zijn altijd blij als u ons zelf nog nieuwe beelden kan doormailen. Het leuke is natuurlijk als we er een recente foto van dezelfde locatie naast plakken, wat we dan ook fluks zullen proberen te doen. Deze zomer reizen we dus niet alleen naar de Franse rivièra maar ook naar de tijd van toen. En we sturen telkens een kaartje met zonnige groeten. Je maakt op Ronse Blogt verdorie toch wat mee. Geen wonder dat we hier dagelijks gemiddeld 450 unieke bezoekers mogen verwelkomen en geen wonder dat die dan ook nog eens gemiddeld vier keer per dag terugkeren. Dikke merci daarvoor!

Genoeg tekst, tijd voor beelden. We beginnen centraal, op het Rooseveltplein met zicht op de Peperstraat.

Pkpeperstraat2 043

Reacties

Is een zeer goed initiatief!!!

Boontjes op 3 juli 2008 om 23:16

Heel leuk initiatief!

 Pascal op 5 juli 2008 om 14:35

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!