Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Eetcafé 'La Chapelle Ardente' in Villa Carpentier

EetcafvillaMuziekcafé Het Zevende Zegel uit Kluisbergen opent op 1 december, in het conciërgehuis van Villa Carpentier, eetcafé La Chapelle Ardente. Het zal op weekdagen open zijn vanaf 17 uur, in het weekend vanaf 14 uur. Ook in de zomermaanden zullen de stoelen en tafels vanaf 14 uur klaarstaan, in het schitterende park dat Victor Horta rond 'zijn' villa heeft aangelegd.

Reacties

Een voorbeeld van verstandig management of verzachtende paliatieve zorgen; die houden al rekening met de industrie die deze mooie locatie komt verkrachten, en "eten" zo een graantje mee van zakenlunches en after work drinks.

 Pendelaar op 28 oktober 2008 om 13:45

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!