Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ronsenaars bestellen 360.000 liter stookolie

StookolieTot deze middag kon elke Ronsenaar bij het OCMW een stookoliebestelling plaatsen van minimum vijfhonderd liter. 302 gezinnen hebben dat gedaan. Zij maken samen aanspraak op een plas van 360.000 liter.
'Wat de prijs per liter zal zijn, kan ik nu nog niet zeggen', aldus OCMW-voorzitter Pol Kerckhove. 'De komende dagen willen we aan verschillende leveranciers een prijsvoorstel vragen. Woensdag hakken we hierover de knoop door. De voorbije dagen is de prijs blijven dalen, dus de kans is groot dat de Ronsenaars, in tegenstelling tot gelijkaardige acties in andere gemeenten, een goeie zaak zullen doen bij deze gezamenlijke aankoop.'

Reacties

Prachtig initiatief van de OCMW-voorzitter in navolging van zijn collega uit Zottegem.
Het is beter IETS te ondernemen, dan godganse dagen te zagen dat er niets gedaan wordt.
laat ons aub ophouden met kibbelen over splitsingen, faciliteiten en andere futiliteiten en de energie richten op de echte noden van de bevolking.
Wat de faciliteiten betreft is het misschien aangewezen de naamborden niet enkel in het Vlaams en het Frans, doch ook in het Pools aan te brengen : zo vinden de Poolse "toeristen" makkelijker de weg naar hun werf!

 philippe van der bracht op 26 oktober 2008 om 15:37

En wat met milieubewuste Ronsenaars die voor gas, electriciteit of propaan gekozen hebben? SP.A discrimineert!

 Pendelaar op 28 oktober 2008 om 13:46

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!