Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Cinema Matinée: kerstcadeau

Dit willen we jullie niet onthouden. Bij wijze van kers op de taart van 2008. Bij wijze van kerstcadeau: unieke beeldjes van het WK wielrennen van 1963. (Om de spanning niet nodeloos op te drijven: aan het podium wordt ook in dit filmpje niet geraakt.)

Reacties

Beste Koen, wel nog iets uit de oude doos waar we reeds een aanloop van hebben gekregen door Paul V. c. het was totaal onverwacht dat B. Behydt de spurt won. De keizer Van looy was geprogrammeerd en dat was een koude douche die Ronse deedt leeglopen binnen de twee uren.Buiten de renners natuurlijk die de meesten kennen was er nog Fred Debruynne als spaeker en ook luc Van ren denk ik verder is het moeilijk mensen te herkennen.Voor Ronse was het spijtig en wij die trachten de dorstigen te laven met celta-pils in onze kantine vonden geen kopers, te koud en gedemoraliseerd.Goede herinneringen voor ons want wandelen in het verleden breng steeds een gevoelige snaar aan het trillen, nog meer van dat.
Beste groeten. Gerard.

 Bufkens gerard op 30 december 2008 om 09:59

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!