Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

KSK Ronse wint verdiend met 1-0 van FC Doornik

Logoskoff Het was spannend. Twee ploegen, aan elkaar gewaagd, die strijden om de derde plaats.

De eerste helft ging gelijk op. Hoewel Doornik meer indruk maakte. Maar ze konden het niet verzilveren.

Anders verging het Ronse de tweede helft. Verscheidene doelkansen vielen. Maar het was Fereirra, ondertussen de lieveling van het publiek, die beslist reageerde en de 1-0 in de netten schoot.

Erg jammer was de fout op hem, in een anders zeer broederlijke wedstrijd. Het is zonder erg. Naar verluid kan hij woensdag terug balletjes trappen.

De sfeer zat goed, een wedstrijd op het scherp van de snee, met feest en verdriet. C'est bon pour le moral ofte voetbal, zoals het hoort.

KSK Ronse heeft zijn positie als tweedeklasser met verve bevestigd. De derde plaats is van (R)ONS(E)!

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!