Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ronse present op prestigieuze Franse vakantiebeurs Tourissima

Tourissima-2008Op 13, 14 en 15 februari vindt in Rijsel de 20e editie van de Franse vakantiebeurs Tourissima plaats. Ook Ronse verzorgt er een stand.

Noord-Frankrijk is zowat onze achtertuin. Daarom wil het stadsbestuur die markt warm maken voor de Ronsische charmes. Ze trekken ten strijde met enkele van onze kleppers: de Vlaamse Ardennen, de vele vakantiemogelijkheden, ons Art nouveau erfgoed, de Iwalk door de stad, de Bommelfeesten ...

Benieuwd hoeveel Noord-Fransen dit jaar de weg naar Ronse zullen vinden. Alvast iedereen welkom op stand C14!

Meer info: Toerisme Ronse - 055/232.816 - Tourisme Ronse of Tourissima.

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!