Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Samen houden we Ronse proper' zoekt modellen voor één dag

DogPoopMasterCleanUp Ronse is op zoek naar modellen voor een affichecampagne met als leuze 'Samen houden we Ronse proper!' Er wordt gezocht naar mannen en vrouwen van alle leeftijden, mensen met een hond, ouders met kinderen, jongeren en scholieren, van allerlei origine, modebewust of traditioneel gekleed ... 

Wil je graag de ervaring opdoen van een echte fotosessie met een professionele fotograaf? Geef je graag het goede voorbeeld als het over sluikstorten, hondenpoep of zwerfvuil gaat? En kan je je vrijmaken op woensdag 18 maart en naar het Bruulpark komen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven kan nog tot 9 maart via mail of brief naar de Comunicatiedienst of de Wijwerking van Ronse.

Communicatiedienst: Grote Markt 12, 9600 Ronse, e-mail.

Wijkwerking Trefpunt Prinskouter: Opgeëistenstraat 30, 9600 Ronse, e-mail.

Vermeld duidelijk je naam, adres en hoe je te bereiken bent (telefoon, GSM, e-mail). Vertel kort waarom je wil deelnemen. Stuur ook een recente foto mee! Later word je verwittigd of je kan deelnemen en waar en wanneer het doorgaat.

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!