Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Squash Club Ronse scoort op Belgisch kampioenschap

2009_BK_laureaten_3

 

Het was dit jaar de beurt aan Vlaanderen om het Belgisch Kampioenschap Squash voor Junioren te organiseren. In Herentals, het Mekka van het Vlaamse squashgebeuren, stonden in het weekend van 23 tot 25 januari 119 jeugdspelers klaar om de titels in één van de tien catergorieën te verdelen.

Squash Club Ronse was massaal aanwezig en vormde met zijn 32-koppige delegatie het leeuwenaandeel van de deelnemers. Mede daardoor kon de ploeg dan ook huiswaarts keren met méér dan het dubbele aantal prijzen ten opzichte van vorig jaar.

 

Bij de 'Girls -11' behaalde Clarisse Vandenabeele de zilveren plak. Lisa Dujardin werd winnaar in de plate-finale bij de 'Girls -15', een prestatie die Marie De Wilde evenaarde in de categorie 'Girls -17'.

Het podium bij de 'Girls -19' was Ronsisch gekleurd door de 2° plaats van Valérie Vandenhoecke en de 3° plaats van Emma Dujardin, zusje van...

 

Squash Club Ronse is weliswaar tevreden, maar vat nu al de trainingen aan voor het BK 2010, waar het titels wil nemen, ook in de categorieën van de 'Boys'...

Proficiat!

 

2009_23_tot_25_januari_Squash_BK_027

Reacties

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!