Home  Regio  ronse  ronse blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Ronse?
Laat het weten aan:
Koen Lauwereyns
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

TMF party 150 jaar brandweer Ronse 18 april

SCAN0017 De brandweer van Ronse wordt 150 jaar. Om dat te vieren zal op 18 april in zaal COC een TMF party plaatsvinden. Deze party's genieten in het hele land een erg stevige reputatie. Ronse mag zich danook opmaken voor een nacht vol druisend feestplezier, met uitstekende DJ's, de beste geluids- en lichtkwaliteit en een feestende massa van ver buiten Ronse.

Wie erin wil, kan in voorverkoop aan kaarten geraken voor € 7 en dit bij de aangehaalde adressen op de affiche. Snel wezen blijft een must, want de plaatsen zijn beperkt omwille van de veiligheid.

Een feestje dat je niet mag missen!

Reacties

Da ga zalig worden :D
Ik zal er zéker zijn xD

 Jo op 23 februari 2009 om 07:08

dat zal zeker een groot en gezellige feest worden jammer dat ik daar niet ben!!!!

 sabine op 23 februari 2009 om 10:48

L&S-events ! Pro light & Sound

 Stieven op 6 april 2009 om 00:13

ke een kameel gekocht

 Kameel op 18 april 2009 om 18:23

Laat een reactie achter


Ronse blogt

  • Stijn Delabie is correspondent voor Ronse.

    Stijn is een nieuwe Ronsenaar. In september 2006 kwam hij over van Gent, waar hij geboren en getogen is. Waarom Ronse? Zijn vrouw werkt in Oudenaarde en het is aangenaam om dicht en toch net ver genoeg van het werk te wonen. Daarbij kunnen jonge mensen in Ronse nog aan een betaalbaar huis geraken, is de omgeving groen, de stad mooi en heeft de sfeer iets open en werelds. Ook aangenaam dat hij zijn Gentse 'r' kan behouden, die is ongeveer hetzelfde.

Zoeken

Nieuws uit ronse

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!